mandag 13. desember 2010

Økonomisk frihet!

Æ e så dritt lei av å ha dårlig råd!
Nu e det straks jul og æ vet ikke helt kordan æ ska få det her tel å gå rundt. Siden æ nettopp e bynt å jobbe, fikk æ ikke alverden i lønn sist mnd, så heng litt etter me regningan. Å jippi!!! Æ blei sykemeldt før æ hadde jobba en hel mnd, så nu har dem trokke mæ for di dagan æ va borte i november, så det vil si....IKKE full lønn den her mnd heller. Perfekt!
Så nu e det snakk om prioriteringer, først ska regningan betales, så må man få kjøpt noen små julegava ( blir mest symbolske gava i år, for andre ska ikke lide tap selv om æ har dårlig råd, men selv smågava tar på lommeboka...!!!), så får vi se ka som blir igjen så vi får ordna ordentlig jul her hjemme. Så får vi bare finne på noe lurt etter jul tel neste lønning. Det ordne sæ alltid på et vis, men e så forbanna slitsomt å ikke ha den her økonomiske friheta nært....
Æ vet min vakre kjæreste sku ønske han kunne bidra mer, men ka han ska gjøre, uten jobb e det vanskelig å få økonomien tel å gå rundt. Så her krysses det fingra for at han får en i julegave ;) Det hadde vært så bra!
Neida, æ vet, æ ska ikke klage for mye, vi har det egentlig ganske godt, tak over hode, varme, sikkert nok mat...Det e bare den her økonomiske friheta æ savne så sårt...Det å måtte slippe å bekymre sæ om pengan strekke tel, tel neste gang man får noe, om man skeie litt ut fra det som e det mest nødvendige...Men kordan ska man unngå å skeie ut i juletider???
Jadda, go jul! For jul ska det bli uansett!! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar