torsdag 4. juni 2009

Ikke alle drømma e like go...

Nu e det andre natta på rad æ sover dårlig. Drømme at en fyr dør hele tia. Å det skremme livet av mæ. Æ e redd! Håpe virkeli at den her gangen e det bare en drøm. I og me at det e ingen spesielle detalja å heng sæ opp i, bare en som dør. Æ huske aldri nokka anna enn akkurat det når æ våkne. Det e forskjellen fra tidligere, så satse virkeli på at den her gangen e det bare en drøm. Æ vet ikke ka æ gjør om det sku vise sæ å være nokka mer...
Grunnen tel at æ e så redd e at æ har kun drømt at noen dør tre ganga før, å da har nån æ kjenn dødd like etterpå. Men de drømman har hatt mer detalja i sæ. Noe å feste dem tel virkeligheten på. Så det e ikke akkurat det samme nu, sia æ ikke huske noen andre detalja enn at det e en fyr som dør, å at æ sørge når æ våkne.
Hørte en gang at om man fortell om drømman sine så vil dem ikke skje. Så sia æ ikke kan fortell så mye om drømmen min nu, så fortell æ om de andre tre.

1 gang:
Den her natta drømte æ to forskjellige drømma. Den første va om to stykka som døde i ei ulykka. Kor den ene het nokka me S og den andre nokka me T. Æ våkna og klarte å riste av mæ den ekle følelsen drømmen hadde gjedd mæ. Selv om S'en og T'en ikke helt ville gje slepp. Men skjønte ikke koffer æ sku heng mæ sånn opp i to bokstava, når det va drømmen som va ekkel. Så æ la mæ tel å sove igjen.
Æ bynte å drømme igjen. Den her gangen satt æ på rommet mitt lamme min daværende kjæreste og ei jenta. Plutselig blei han forferdelig sjuk, og æ sprang ned for å ringe ambulansen. Når æ kommer ned på kjøkkenet må æ klatre gjennom telefonledninga som e surra overalt. Når æ kommer tel kontoret kor vi hadde telefonen, ser æ at bestemora mi har hengt sæ i telefonledninga.
Æ bråvåkne! Å e helt gjennomsvett og har bare løst å skrik...Men klare å roe mæ ned og e på tur å sovne igjen, eller æ har akkurat sovna, huske ikke, så kommer mora mi inn å sir at ho må dra opp på sykehjemmet fordi bestemor e død.
Da først skjønte æ koffer de to bokstavan fra første drøm hadde festa sæ sånn. Dem e initialan tel bestemora mi. Det e den fæleste natta æ har hadd. Å sku gjerne vært foruten et sånt varsel.

2 gang:
Æ drømte at en mørkhåra gutt døde etter at han kjørte sin hvite bil rett inn i fjellveggen. Huske ikke så mange andre detalja fra den her drømmen. Men uansett, et par daga etterpå døde en kompis av min daværende kjæreste. Han hadde en hvit bil, å han kjørte sæ ihjel.

3 gang:
Den her gangen drømte æ at en litt større kar drokna i havna. Ikke langt fra kor skolen æ gikk på da ligg. dagen etterpå døde læreren min. En som har betydd en del for mæ.

Æ vet at alt det her kan bare ha vært tilfeldigheta. Men det e så ekkelt. Å det e bare de her gangan æ har drømt at nån dør. Så æ syns ikke det e nokka rart at æ e redd nu. Æ håpe virkelig at det e bare en drøm æ har nu og at det ikke ligg nokka mer bak. Æ ane ikke ka æ gjør om nån æ kjenn dør nu...




1 kommentar:

  1. Krysser fingrene og håper det ikke skjer skumle ting nå, og at du får sove godt framover :) Jeg skjønner at det kan være ekkelt slik du opplever det og håper det går over straks!

    SvarSlett